מוס קוקוס ומנגו
מתכון להכנת מוס קוקוס ומנגו
(4 מנות)
רכיבים:
- 15 מ"ל משקה צמחי אלוורה בטעם מנגו
- 4 כפות של אבקת חלבון בהתאמה אישית
- 1 כף מדידה של שייק פורמולה 1 בטעם טרופי
- ½ פחית (200 מ"ל) חלב קוקוס מופחת שומן
- 1 מנגו בשל, קלוף וחתוף
- מיץ לימון ליים אחד
- גרידת ליים
אופן הכנה:
- הכניסו את כל המרכיבים למערבל מזון וערבלו עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
- מזגו בכוסות או בקערות
- פזרו מעל גרידת לימון והגישו.
טיפ: לקבלת קינוח קפוא ומטריף! הכניסו את התערובת למכונת גלידה.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 122 |
חלבון (ג) | 8 |
פחמימות (ג) | 12 |
שומן (ג) | 5 |