לביבות תרד

לביבות תרד

מצרכים: (12 מנות)

  • 400 גרם עלי תרד טריים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח תופח
  • 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם וניל
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.
  • לסחוט את התרד.
  • במעבד מזון לטחון (קצת) תרד, ביצה, קמח, אבקת משקה ומלח.
  • לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
15-09-2019
רגע לפני שאתם נכנסים לטירוף של החגים, חשוב שתדעו איך להקדים תרופה למכה ולסיים את החגים בלי עודפים ועם יותר חיטובים.
ספורט
12-09-2019
הנה כמה עצות ותרגילי כושר שאתם חייבים לאמץ בדרך הנכונה להשגת בטן חטובה.
מתכונים
10-09-2019
מתכון לשייק תפוז ובננה
ספורט
08-09-2019
אם אתם עדיין לא משוכנעים, הנה מספר יתרונות שיגרמו לכם לשלב את השחייה בשגרת חייכם.
תזונה
05-09-2019
קבלו טיפים שיעזרו לכם לתחזק אורח חיים בריא ומזין למרות השגרה העמוסה, דפוסי העבודה הלא סדירים והמחסור בזמן.
מתכונים
03-09-2019
מתכון לתה קר של הרבלייף
תזונה
01-09-2019
קבלו טיפים שיעזרו לכם לשמור על תזונה נכונה עבור הילדים שלכם
תזונה
29-08-2019
אכילה נקייה נועדה ליצור יותר מודעות למה שאנחנו מכניסים לגופנו.