לביבות תרד

לביבות תרד

מצרכים: (12 מנות)

  • 400 גרם עלי תרד טריים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח תופח
  • 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם וניל
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.
  • לסחוט את התרד.
  • במעבד מזון לטחון (קצת) תרד, ביצה, קמח, אבקת משקה ומלח.
  • לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
19-01-2020
כמה צריך ללכת כדי לרזות, מה עדיף - הליכה או ריצה וכמה קלוריות שורפים בהליכה? הנה השאלות הנפוצות ביותר וגם טיפים למתחילים.
טיפוח
16-01-2020
כיצד נוכל לשמור על העור שלנו צעיר, בריא וזוהר גם בקור העז? כל הטיפים לשמירה על הטיפוח בעונת החורף.
תזונה
12-01-2020
רבים מאיתנו רוצים לשנות כמה מההרגלים הרעים שלנו. קבלו מספר טיפים לשיפור הרגלי האכילה.
ספורט
09-01-2020
לכבוד השנה האזרחית החדשה, קבלו את השאלות הנפוצות ביותר ואת עזרת המומחים שלנו בדרך להשגת יעדי הכושר שלכם לשנת 2020
מתכונים
07-01-2020
מתכון להכנת שייק קפוצ'ינו ופירות יער
ספורט
05-01-2020
עם פעילויות רבות כל כך שניתן לבחור ביניהן, גם ילדים ומבוגרים יכולים לשמור על אורח חיים פעיל. קבלו את 5 דרכים להיכנס לכושר בשנה האזרחית החדשה
תזונה
02-01-2020
הנה ההחלטות המובילות שיעזרו לכם להתחיל שנה אזרחית חדשה טובה ובריאה יותר.
מתכונים
31-12-2019
מתכון לטראפלס שוקולד בוטנים