לביבות תרד

מתכון ללביבות תרד קלות וטעימות

מצרכים: (12 מנות)

400 גרם עלי תרד טריים
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם וניל
1/2 כפית מלח

 

הוראות הכנה:

  1. לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.
  2. לסחוט את התרד.
  3. במעבד מזון לטחון (קצת) תרד, ביצה, קמח, אבקת משקה ומלח.
  4. לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

 

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.

 


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
19-05-2019
קבלו את כל הסיבות שיגרמו לכם לרצות להתחיל לאכול תרד על בסיס קבוע
תזונה
16-05-2019
עם קצת תשומת לב למה שאתם אוכלים ולדרך בה אתם אוכלים, תוכלו לפתור את רוב הבעיות הנפוצות במערכת העיכול
ספורט
12-05-2019
כאשר אתם מתכוננים לקיץ בריא וחטוב, אל תחמיצו את סגנונות האימון ותוכניות האימון הלוהטים ביותר
ספורט
09-05-2019
אם אתם מתכוננים למרתון הבא שלכם, קבלו טיפים שיעזרו לכם להימנע מפציעות
מתכונים
07-05-2019
מתכון להכנת שייק פיטאיה
טיפוח
05-05-2019
נוגדי החימצון חיוניים למראה העור שלנו, התפקוד שלו וגם ההזדקנות שלו
מתכונים
30-04-2019
מתכון להכנת כדורי שוקולד עשירים בחלבון