וופל תרד

וופל תרד

רכיבים
לבצק:

  • 50 גרם עלי תרד שטופים וקצוצים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות מדידה אבקת חלבון
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל לבן גרוס, לפי הטעם

לרוטב צזיקי:

  • 50 גרם יוגורט יווני
  • מלפפון, מגורר בפומפייה
  • 1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 1 כף עלי שמיר קצוצים דק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה

להכנת הבצק: מניחים את עלי התרד, הביצים ואבקת החלבון בבלנדר ומערבלים לבלילה אחידה. מתבלים
במעט מלח ופלפל.
מחממים מחבת וופלים. כשהמחבת חמה אופים את הוופלים 4-3 דקות, עד להשחמה.
להכנת הרוטב: מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

טיפ – אם אין לכם מחבת וופלים, אפשר להכין מהבלילה פנקייקים.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 215
חלבון (ג) 21.7
פחמימות (ג) 4.8
שומן (ג) 11.6
אופן הכנת השייק
נוזל
אבקה
ושאר מרכיבים
ניתן להוסיף
מעט קוביות קרח
לערבל בבלנדר

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
13-05-2021
מלחץ להרפייה: 10 טיפים שיעזרו לכם להירגע
תזונה
09-05-2021
25 טיפים קטנים וחשובים למי ששומר על חיטוב בחג שבועות
מתכונים
04-05-2021
עוגת ריקוטה ופירות יער
תזונה
03-05-2021
ילדים במשקל תקין: 8 דרכים לגרום לילדים לחיות בריא יותר
תזונה
29-04-2021
מה הבעיה בדיאטות ואיך אפשר לרדת במשקל בלעדיהן?
מתכונים
27-04-2021
מתכון להכנת שייק תות שוקולד
ספורט
22-04-2021
10 דברים שאתם חייבים לדעת על אימונים בגיל השלישי
ספורט
19-04-2021
19 דרכים להעלות את המוטיבציה לאימונים