וופל תרד

וופל תרד

רכיבים
לבצק:

  • 50 גרם עלי תרד שטופים וקצוצים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות מדידה אבקת חלבון
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל לבן גרוס, לפי הטעם

לרוטב צזיקי:

  • 50 גרם יוגורט יווני
  • מלפפון, מגורר בפומפייה
  • 1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 1 כף עלי שמיר קצוצים דק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה

להכנת הבצק: מניחים את עלי התרד, הביצים ואבקת החלבון בבלנדר ומערבלים לבלילה אחידה. מתבלים
במעט מלח ופלפל.
מחממים מחבת וופלים. כשהמחבת חמה אופים את הוופלים 4-3 דקות, עד להשחמה.
להכנת הרוטב: מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

טיפ – אם אין לכם מחבת וופלים, אפשר להכין מהבלילה פנקייקים.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 215
חלבון (ג) 21.7
פחמימות (ג) 4.8
שומן (ג) 11.6

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
27-07-2021
מתכון להכנת שייק קיק סטארט
ספורט
26-07-2021
האימון של הקיץ – אימון פירמידה מושלם
תזונה
22-07-2021
הארטיק המושלם לקיץ שהוא גם בריא וגם מרענן
מתכונים
20-07-2021
מתכון להכנת משקה חמוציות או לא להיות
מתכונים
13-07-2021
מתכון להכנת סמבוסק עשיר בחלבון / רוני רצאבי
ספורט
12-07-2021
הסוד של האירובי
טיפוח
08-07-2021
הדברים שיאריכו לכם את החיים