לביבות גבינה ואגס

לביבות גבינה ואגס

15 לביבות

  • רכיבים:  300 גרם גבינה לבנה 3% שומן
  •   2 ביצים
  •   1 כפית תמצית וניל
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
  •   2 כפות מדידה אבקת חלבון
  •   1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות
    קורט קינמון

אופן הכנה

  1.  מחממים תנור ל180- מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את אבקות הפורמולה ,1 אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
  4. מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.
  5. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

טיפ: אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
28-02-2021
אימון בטן ישבן ירכיים ביתי לכל הרמות ב-10 דק בלבד
תזונה
25-02-2021
מדריך פורים בריא - איך לשמור על הבריאות והגזרה ומה לשים במשלוח מנות?
מתכונים
23-02-2021
מתכון להכנת אוזני המן במילוי פרג
ספורט
21-02-2021
איך לשמור על הגיינה מקסימלית בחדר הכושר?
מתכונים
16-02-2021
מתכון להכנת שייק ענבים
ספורט
14-02-2021
זוגיות בריאה: 11 דרכים להכניס את הבריאות לקשר שלכם
ספורט
11-02-2021
משפחה בשיא הכושר: איך מנהלים אורח חיים בריא משפחתי?
ספורט
04-02-2021
דברים חשובים שמתאמנים שוכחים לעשות