שייק בננה דלעת
מתכון להכנת שייק בננה דלעת
- 250 מ"ל חלב דל שומן (1%)
- 100 גרם דלעת (מבושלת)
- 1 בננה קטנה
- 1 כפית קינמון
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 322 |
חלבון (ג) | 20 |
פחמימות (ג) | 41 |
שומן (ג) | 6 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |