חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה
חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה
מנות: 8
רכיבים:
3 כפות מדידה של אבקת פורמולה 1 בטעם וניל
120 גרם שיבולת שועל
150 מ"ל חלב שקדים לא ממותק
30 גרם תפוחים מיובשים קצוצים דק
קורט קינמון
אופן הכנה:
- כסו את התבנית בניילון נצמד והניחו בצד.
- הכניסו לבלנדר מחצית מהשיבולת השועל וערבבו עד לקבלת תערובת דקה וחלקה.
- בקערה מערבבים את החצי השני של שיבולת השועל, אבקת שייק פורמולה 1 וקינמון.
- מוסיפים את החלב ומערבבים עד שנוצרת בלילה ומוסיפים את התפוחים המיובשים.
- מעבירים את התערובת לתבנית, ובלחיצות חזקות מצמידים היטב לתחתית.
- מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. חותכים ומגישים.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 87.68 |
חלבון (ג) | 3.79 |
פחמימות (ג) | 3.91 |
שומן (ג) | 1.66 |