חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה

חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה

מנות: 8

רכיבים:
3 כפות מדידה של אבקת פורמולה 1 בטעם וניל
120 גרם שיבולת שועל
150 מ"ל חלב שקדים לא ממותק
30 גרם תפוחים מיובשים קצוצים דק
קורט קינמון

אופן הכנה:

  1. כסו את התבנית בניילון נצמד והניחו בצד.
  2. הכניסו לבלנדר מחצית מהשיבולת השועל וערבבו עד לקבלת תערובת דקה וחלקה.
  3. בקערה מערבבים את החצי השני של שיבולת השועל, אבקת שייק פורמולה 1 וקינמון.
  4. מוסיפים את החלב ומערבבים עד שנוצרת בלילה ומוסיפים את התפוחים המיובשים.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית, ובלחיצות חזקות מצמידים היטב לתחתית.
  6. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. חותכים ומגישים.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 87.68
חלבון (ג) 3.79
פחמימות (ג) 3.91
שומן (ג) 1.66

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
28-02-2021
אימון בטן ישבן ירכיים ביתי לכל הרמות ב-10 דק בלבד
תזונה
25-02-2021
מדריך פורים בריא - איך לשמור על הבריאות והגזרה ומה לשים במשלוח מנות?
מתכונים
23-02-2021
מתכון להכנת אוזני המן במילוי פרג
ספורט
21-02-2021
איך לשמור על הגיינה מקסימלית בחדר הכושר?
מתכונים
16-02-2021
מתכון להכנת שייק ענבים
ספורט
14-02-2021
זוגיות בריאה: 11 דרכים להכניס את הבריאות לקשר שלכם
ספורט
11-02-2021
משפחה בשיא הכושר: איך מנהלים אורח חיים בריא משפחתי?
ספורט
04-02-2021
דברים חשובים שמתאמנים שוכחים לעשות