עוגת תפוחים

רכיבים:

2 תפוחים ירוקים מזן גרנד סמית, מקולפים, ללא הליבה,
(חתוכים לקוביות קטנות)

7 כפות מדידה אבקת פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין

2 כפות מדידה אבקת חלבון

2 כפות קמח שקדים

2 כפיות אבקת אפיה

קורט מלח

½ כפית קינמון

½  כוס חלב דל שומן/ משקה סויה/ שקדים/ שיבולת שועל

2 ביצים

1 פקק תרכיז משקה אלוורה

אבקת סוכר / דבש להגשה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 20 ס״מ ומרפדים בנייר אפיה.
  2. מניחים בקערה את אבקת הפורמולה 1 וניל כשר למהדרין, אבקת החלבון, אבקת האפייה,
    קמח השקדים ,קורט המלח והקינמון ומערבבים היטב.
  3. בקערה נפרדת, מניחים את החלב, הביצים ותרכיז משקה האלוורהומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את התערובת היבשה לבלילה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מקפלים פנימה את קוביות התפוחים.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה.
  7. אופים 25-30 דקות, עד להזהבה. העוגה מוכנה כשמחדירים קיסם למרכז והוא יוצא יבש.
    מחלצים את העוגה מהתבנית ומצננים על גבי רשת.
  8. לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר או יוצקים מעט דבש

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות)994
(*לכל התבנית)
חלבון (ג)66.4
פחמימות (ג)99.7
שומן (ג)35.8

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
18-10-2020
המסכה גורמת לבעיות עור? יש לנו את הפתרון!
ספורט
15-10-2020
איך לחטב את הישבן והירכיים
תזונה
12-10-2020
הדברים שחייבים לעשות מיד אחרי אימון
ספורט
08-10-2020
האימון שיגרום לכם להתחטב ולשרוף בלי לצאת מהבית
מתכונים
07-10-2020
מתכון להכנת עוגיות טחינה ושקדים
תזונה
04-10-2020
מה כדאי לדעת על דיאטת פליאו, דיאטה קטוגנית ודיאטות אופנתיות נוספות
מתכונים
29-09-2020
מתכון להכנת שייק פירות יער וקוקוס